Uutisia

Tilastot kirkon virallisten lähetysjärjestöjen kannatuksesta vuonna 2020 on julkaistu. Tapiolan seurakunnan vapaaehtoisen kannatuksen tilasto näyttää seuraavalta:

Kotimaa-lehti perusti palvelun, joka kokoaa yhdelle nettisivulle eri puolilta Suomea jumalanpalvelusten, hartauksien ja konserttien striimauksia ja tallenteita.

Rukous2025

27.03.2021

Tutustu Rukous2025-kampanjaan, jonka tavoitteena on rukoilla viiden vuoden ajan 2020-2025 strategisesti merkittävien lähetystyön kohteiden ja asioiden puolesta. Erityisesti kampanjassa rukoillaan, että evankeliumi saavuttaisi kaikki ne kansat ja kansanryhmät, joissa kristittyjä on vähän tai ei lainkaan. Lue lisää rukous2025.fi.

Torinon käärinliina - Maailman ensimmäinen valokuva? Filosofian tohtori, dosentti Juha Hiltusen luento lauantaina 27.3.2021 kello 15 tiedemaailmaa puhuttavasta muinaisesineestä. Luento katsottavissa Tapiolan seurakunnan Facebook-sivulla luennon aikana ja ainakin kaksi viikkoa siitä. Tule kuulemaan ja katsomaan!

21.3. Yhteenveto kohteistamme on siirretty KOTI-sivulta uudelle KOHTEEMME-sivulle.
21.3. KOTI-sivulla näkyy nyt 16 uusinta postausta.
17.3. Villasukkakeräykselle on avattu oma sivu LISÄÄ-valikkoon.

Tapiolalainen Jorma Tarhio on julkaissut vuoden 1938 Uudesta testamentista nettiversion, joka näyttää jokaiselle jakeelle kolme alaviitettä avattuina. Käyttäjän ei tarvitse edes siirtää katsettaan pois tekstikohdasta nähdäkseen viitteet, joista osa on kokonaan uusia. Jokaisesta alaviitteestä Uuteen testamenttiin pääsee siirtymään suoraan ao....

Lasten raamattusovellukset: hauskaa tekemistä, katsottavaa ja kuunneltavaa! Tiesithän, että Google Playsta ja App Storesta saat ladata esimerkiksi suositut Lasten Raamattusovelluksen tai Superbook-sovelluksen ilmaiseksi! Lasten Raamattusovellus on suomeksi, Superbook-appissa puolestaan on välilehti, jonka alta pääset katsomaan suomenkielisen...