Uutisia

Tiistaina 13.12. klo 13 Pylvässalissa Menni Nousiainen kertoo Suomen Lähetysseuran lapsityöstä ja vammaistyöstä. Aloitamme kahvilla Kahvila Valossa.

Kolme valitsijayhdistystä asetti ehdokkaita Tapiolan seurakunnassa kirkollisvaaleissa 2022. Ehdokkaita on yhteensä 43, joista 21 vastasi vaalikoneeseen. Kaksi vaalikoneen 16 kysymyksestä liittyi lähetystyöhön.

Mailis Janatuisen lähetyskirja "ilosanomapiiri kiertää Aasiaa" on nyt saatavana ilmaisena äänikirjana.

Espoon seurakuntien yhteinen kirkkoneuvosto on myöntänyt 20 000 euroa katastrofiapua Pakistanin ja Nepalin tulvauhrien auttamiseen. Apu kanavoidaan perille Suomen Lähetysseuran (SLS) ja sen yhteistyökumppanien kautta.

Rukouspäivä lauantaina 8.10.2022 klo 10-17 Zoomissa jakaantuu 20 minuutin vuoroihin, joiden sisällöstä vastaavat Suomen lähetysneuvostoon kuuluvat eri lähetysjärjestöt ja Rukous2025. Jokainen vuoro pitää sisällään rukousaiheiden esittelyä ja rukousta. Rukousaiheet liittyvät työhön, jota tehdään siellä, missä kristittyjä on vähän tai ei lainkaan....

Kaikille avoin lähetyspiiri jatkuu uudella nimellä "Kaikille kansoille -- Lähetyskahvit" parillisina viikkoina tiistaina klo 13 Pylvässalissa (ei 15.11.). Lisäksi kahtena sunnuntaina on lähetyskahvit (ks. alla).

Ilosanomapiiri

13.05.2022

Tiesitkö: Mailis Janatuinen kehitti ilosanomapiirin, joka on menetelmä tutkia Raamattua yhdessä, ollessaan lähetystyössä Japanissa. Nyt ilosanomapiirin nettisivuilla, joissa on keskustelukysymyksiä Raamatusta kymmenillä kielillä, vieraillaan 500 kertaa päivässä! Työn vaikutus jatkuu ja laajenee, vaikka Janatuinen on ollut jo pitkään eläkkeellä.

Bible Toolbox

30.04.2022

Tiesitkö: SLEY ylläpitää monella kielellä Bible Toolbox -sivustoa, jossa on paljon Raamattuun ja uskoon liittyvää aineistoa. Sivusto on tärkeässä osassa lähetystyössä mm. Japanissa.