Kiitos joulusukista!

17.03.2021

Haluamme vielä kuvien kera sydämestämme kiittää teitä kaikkia, jotka osallistuitte joulusukkaprojektiimme. 8.2.2021 saamassamme kiitoskirjeessä kerrotaan: "Olemme ottaneet tehtäväksemme viedä iloa ja sanomaa Jeesuksesta joka joulu niille, jotka elävät suuressa köyhyydessä. Näitä puutteenalaisia lapsia on lastenkotien lisäksi monissa muissa paikoissa. Jotkut heistä ovat vanhempiensa hylkäämiä, ja heidän isovanhempansa yrittävät nyt pitää huolta heistä. Sitten on niitä lapsia, jotka on jonkin vammansa vuoksi sijoitettu laitoksiin, sekä niitä, jotka asuvat vanhempiensa kanssa, mutta ovat syystä tai toisesta ajautuneet äärettömään köyhyyteen. Me yritämme auttaa niitä, jotka yhteiskunta unohtaa ja jättää huomioimatta.

Saimme tarkat listat, joista kävi ilmi lasten nimet, iät ja koot. Heiltä saamiemme tietojen perusteella jokaiselle lapselle valmistettiin henkilökohtainen joulupaketti. Pakettien tavoiteltu kokonaismäärä ei tullut täyteen, mutta niitä tehtiin niin paljon kuin materiaalit ja varat sallivat.

Näin saimme lähetettyä kuudelletuhannelle lapselle joulupaketin, jossa oli kullekin sopivan kokoiset vaatteet, lelut, hygieniatuotteet, koulutarvikkeet, maalausvälineet, kirjallisuutta, suklaata jne. Tämän me teimme siksi, että heidän ilonsa olisi täydellinen. Loput sukat jäivät odottamaan ensi joulua, johon jo alamme valmistautua."

Lämmin kiitos ja Jeesuksen siunausta sinulle!

T: Pirkko Tuppurainen, Hanna Saarenpää, Sandi ja Esko Mäki-Soini